51212952

Fundament

Fundamentet skal være i orden for at huset skal blive stående.

Et byggeri kan ikke bestå uden et fundament, og det er altafgørende, at der bliver lagt omhu i dette projekt. Et fundament skal midst lægges 90 cm ned for at nå den frostfri faste grund. I nogle tilfælde ligger den frostfri grund endnu dybere, og det kan være nøvendigt at pilotere for at undgå, at fundamentet og huset slår revner. Det er vigtigt, at fundamentet når den frostfri jord, så der ikke dannes is under fundamentet der kan forskubbe betonstøbningen.​

CTH Entreprise sørger altid for at foretage de nødvendige forudgående undersøgelser af jordforholdene så du får en langtidsholdbar løsning, der holder i flere generationer uden revner.


Fugt i kælder.

Fugt i kælderen er et udbredt fænomen. Man kan dog undgå kælderfugt ved at isolere husfundamentet med et asfaltlag samt et drænrør, der holder fugten ude. Er fugtgenerne ikke så voldsomme, kan man dog nøjes med at afhjælpe problemet med elektriske apparater eller silikat.

Har du nogle spørgsmål til dit byggeprojekt, kan du sende os en e-mail eller give os et kald her.​

​FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Få et gratis og uforpligtende tilbud leveret på enten email eller via brev. Du kan endda vedhæfte billeder af opgaven du ønsker udført.

Modtag tilbud

​​

Firma​oplysninger

CTH Entreprise​ ApS

CVR: 30552210

ADRESSE

Kalundborgvej 25

4460 Snertinge

Kontaktinformation

Tlf.: 5121 2952

Modtag tilbud